4.9.06

Mimpi Mawi

Yang ini bukan mimpi, Mawi bertemu Tuan Guru last year.

Yan mimpi lagi malam kelmarin. Yan kalau bermimpi, memang pelik-pelik. Kali ni mimpi extra pelik.

"Mimpi Yan kali ini tentang Mawi datang ke rumah mintak tolong jahitkan baju untuk dipakai ke Anugerah ERA 2006 pada 9 Sept 2006 nanti.
Lepas amik measurement segala, Mawi pun balik. Lepas tu baru tersedar yang Mawi datang hari Jumaat dan Anugearh ERA is on the next day (mimpi advance lagi). So Yan jadi mengelabah sebab sure tak cukup masa punyer nak siap baju. Try call orang Maestro merata-rata nak contact Mawi balik nak bagi tahu tak sempat nak jahit. Sampai siap call Freddie Fernandez. Macam Ina ler pulak.
Last-last dapat cakap ngan Mawi: “Mawi akak mintak maaf ler, tak sempat nak jahit baju tu. Kalau masak-masak boleh ler kak buat.”


All this in a mimpi. Boleh?

1 comment:

anom said...

adus.. bagus ni kak yan.. boleh jadi terapi ni..