7.10.06

Daughters and Daughters

My beautiful daughters with Ayah Anjang's beautiful daughters. Err, beautiful ker?


Hari ini seperti biasa berbuka di rumah. Tetapi hari ini kami menerima tetamu istimewa sewaktu berbuka. My cousins - Anom, Yone and Cha - came by to berbuka at our place. Dah lama tak bertemu muka memang seronok. Masak ala kadar ajer tapi enjoy. Bukak sesi mengumpat artis lagi. (Astaghfirullah!!!).

Anom, Yone and Cha are my uncle's (Ayah Anjang) three daughters. Depa datang setelah seharian pergi shopping Raya. Yes, they are also Adi Fimiyun's three aunts.

Menu mudah berbuka puasa hari ni:

Rendang Ayam
Sawi Tumis
Siakap Tauchu
Yam Cake


Sedap, memang sedap. Tambah pulak yang masak nya Yan.

3 comments:

JinB said...

Ada beberapa kemusykilan :

1. Sebab ape yone pi shopping di kl, sedangkan dia keja n tinggal kat penang ? Macam mak datin plaks, shopping raya kat kl..

2. Kalau dulu Alia, Asma n Arissa nak tangkap gambar, sure pakai tudung, ini dah start bukak tudung, dah nak jadik artis kot ? Hehe..

3. Nama blog azharazian, tapi gambar azian ada sket sket, gambar azhar ( yang current ) takder pun, kemana die sembunyi ???

Anonymous said...

eeh suka ati ler nak shopping kat mana pun...yone turun kl sbb nak shopping ngan cha and yong skali ler kl la merupakan tempat yg paling strategik sbb cha tak jauh sgt nak turun and yong mmg ada kat situ...lagi satu baju kurung byk skit pilihan berbanding kat kepala batas nih dah la mahai, tak cantik lak tuh

Mior Azhar said...

Soalan pertama dah dijawab yang empunya diri. Tapi nak tambah sikit. Err jealous ker orang pi KL bersuka ria.?

Soalan dua,eleh kita org amik gambar dalam rumah jek.Tak lalu ler pulak nak bertudung dlm rumah. Tapi Alia, Asma and Arissa ni cantik ker, boleh jadi artis kan kan kan...

Bukan tak nak letak gambar banyak2, tapi kamu pun tahukan betapa pemalunya kami ni laki bini... Tension tau jadi orang pemalu...