21.11.06

Anniversary Celebration 2006

Selalunya kami menyambut hari ulang tahun perkahwinan sesama kami sahaja. In fact, ada satu tahun tu, dua-dua orang lupa hari ulang tahun.
But this year, our 13th anniversary, we celebrated it with Yan's mother, her two sisters and their families. Kami pergi Marrybrown kat Ipoh Parade. Yong and Yeop yang belanja while Kak and her soon to be son in law Hasri bought a blueberry cake. Dan yang seronoknya, kat Merrybrown Ipoh ni ada buaian macam kat atas nih. Tapi kan...apasal la kalau bergambar, selalunya yang lelaki tu jer yang lebih senyum.....


Mak, Asma, Nurul, Alia and Yong

The cousins from left Arissa, Asma, Alia, Aisyah, Izzati, Farid and Nizam



The anniversary cake yang di sponsor



Upacara memotong kek. Riuh satu Merrybrown....


Sedang menjamu selera


Lepas makan-makan, kami ke Ipoh Railway Station. Selain membuat hingar-bingar, kami ambil ini gambar yang blurry. Ana, Nurul, Alia, Aisyah, Opah (haaa???), Asma, Arissa, Izzati and Farid.
Lepas tu kami gi Gerbang something kat tgh pekan Ipoh (macam Uptown ler kalau kat KL nih) tapi tak de gambor. Tapi ada ular sawa kat satu gerai, macam nak pengsan anak2 dara kami ketakutan bila lalu kat depan gerai ular nih.

Best sesangat!!!!! Thanks to all! Tahun depan, panjang umur, murah rezeki, anjurkan lah lagi, dan apa kata kita buat kat hotel memana lak....

4 comments:

yone said...

akum abg a'a
congrats on the thirteen wonderful years with kak yan...dah 13 tahun? fuh cam tak caya coz i still think dat u and kak yan cam newlyweds so forever and ever loving :) may u have another 50 years of wonderful moments together...mana tau kot2 arissa bleh dpt adik lagi ker hehehe :)

Mior Azhar said...

Yone,

TQ. Awak bila lagi....... ?

nisa said...

alahai.. nak join!!! rindu u guyz lah!!

JinB said...

La..dah gi ipoh parade, awat pi marrybrown. Patutnya pi sushi king, memandangkan didi keja kat sana. Baru syok, biar heboh terus..padan muka dia. Silap aribulan tak ngaku sedara la plaks..hehe.

p/s : Gerbang malam kot..kalau kat ipoh tuh. Eh...bukan ke abg a'a ngan kak yan orang ipoh ? Macamner leh tak tau ? Oops silap, orang temoh......