17.5.07

AFUNDI MILA!

Sementara menanti my new hobi timbul - apa kata kita Afundi Mila. Setelah last year Farhan was subjected to ridiculous challenges, apa kata kita upkan si Mila ni. Go Girl!
But then again deep down I know that Aswad will win it all (just like Faizal last year). Although we were pretty upset when Faizal won last year, we would be even more upset if Aswad wins. And the saddest thing is that he is going to win. Dah lah masa last konsert boleh berehat-rehat bersenang-lenang sementara orang lain susah payah perform segala.
Anyway, tetap Afundi MILA.

3 comments:

anom said...

abg a.. mila dah menang la..tengokla sapa yang dok mengundi dia tak berenti..hahaha..

Mior said...

haaa aah kan Anom, bebudak kat umah menjerit2 seronok pada pukul 1 pagi. Nasib baik Aswad tak menang. Dengar citer Mama sokong Aswad, ya ka?Pasai Apa? Kat sini pun ada org sokong Aswad - si Azam! heran sngguh.

anom said...

ye ke.. anom pun tak tau kata mama sokong Aswad..ala biasala orang tua..sedih plak tengok Aswad tu tak dak mak bapak..apa lagi jatuh kesian la.. tapi rasanya mama tu takat sokong ajela.. mengundi tu tak la kot.. unless guna phone Yone..