8.7.07

Affan's Wedding

After days of hari yang maha panas, it was pouring heavily today. Hujan lebat giler. Hari kenduri kahwin Affan pulak tu. Alhamdulillah, hujan rahmat.

Bapak's family and the newlyweds
The pengantins ngan the groom's parents

Keluarga Kak, Mak and the pengantins

The pengantins ngan the flower girls

Ceria di dalam hujan - Yan, Nurul and Shida.

Asma and Alia yang baru bangun tidur. Blur blur terus jadi flower girls
IIzzati pun baru bangun tidur tapi Arissa tak tidur pun. Tu nampak ceria tu.

Mat Bunga in the making - Farid.

Opah Kampar ngan sepupu Kak Zai, Kak Lat yang ikut kak datang dari Perak.

Shida, Aisyah and Bapak sebelum hujan.

Pengantin dan flower girls kitar semula. Missing from the original series are Aisyah (sebab tak de baju) and Hadim sebab absent.

Faizah, Yan, Yong and Ana.
Kak and Yan

Yan and Yong

Flower girls - Izzati, Asma, Arissa and Alia

Di atas tangga - Shida, Asma, Alia, Faizah, Ana, Aisyah, Izzati and Arissa

Mak and anak cucu

4 comments:

~The Urban Factor~ said...

abang a'a...bila la the flower girls nak jadi pengantin plak kan...hehehehehe

Mior Azhar said...

tunggu adik lelaki awak masuk meminang boleh?

nisa said...

uhuk.. saye belum mengupload pictures.. tunggu.. weekend nih..

~The Urban Factor~ said...

hahahaha....sat2 nak tepon depa kacau. ahakz...