11.7.08

Happy Birthday Mak!

Mak and my Cinta (last August)

My Mak turns 73 today. And I feel bad for not being able to organise anything for her. This son needs to buck up, certainly.

To Mak,

"Many Happy Returns! Try to relax and have fun, okay? And yes, makan ler apa jua yang teringin dihati. Tak payah pantang-pantang ler!!!"

Love,
A'a.

8 comments:

cakapaje said...

Salam Pak Mior,

Maaf, lewat satu hari. But, do wish you emak for me. Dan semoga dipanjangkan umur dalam keimanan dan sihat sentiasa.

Mior Azhar said...

Shah:
Thanks Bro.

Zabs said...

Salm Mior,
Best wishes to your mother, dari saya.Didoakan semoga diberi kesihatan dan keimanan, InsyaAllah.

Mior Azhar said...

Pak Zabs:
Thank You, Sir. Moga kita semua juga diberi kesihatan dan keimanan. Amin

anom said...

Abg A.. Kirim salam kat Wan Chor, say happy belated birthday to her.. She looked much calmer and healthier when we visited her last couple of weeks.... alhamdullillah..

Mior Azhar said...

Thanks Anom,
Yea, she's getting better... tapi very nak berpantang and very perisau. But then again begitulah adat orang tua kan... she's back in Temoh dah pun.

wanshana said...

Semoga Mak Mior dipanjangkan umur, dimurahkan rezqi, diberikan kesihatan yang baik untuk menjalankan ibadah dan dilimpahi kasih-sayang anak-anak dan keluarga sentiasa, insya Allah.

Mior Azhar said...

Shana,
Terima Kasih Bebanyak for the doa.