31.8.08

Selamat Menyambut Ramadan


To all friends (old and new),

Insya Allah, Ramadan kali ini membawa lebih keberkatan. Amin.

Dari Saya,
Bapak
(my life is rather tak keruan at the moment and therefore I am taking a break from blogging ... lagi pun nak enjoy puasa)

9 comments:

Kerp (Ph.D) said...

salam Ramadan Pak Mior, kak Yan dan anak2 sekeluarga.

nasir said...

salam a'a

good call, samalah...nasir pun ambik a month break bulan puasa ni. time utk bertenang & reset everything...selamat berehat.

selamat menyambut ramadhan a'a, kak yan n all at home.

AhmadWM said...

Ramadhan kareem

Ahmad WM Omar said...

Mok cik (isteri kpd pok cik Rosnain) kirim salam kat encik mior. Saya jumpa dia minggu lepas kat rumah mertua saya di shah alam. Saya bercerita pasal encik mior kat dia. Dia berkirim salam pada Encik Mior & Puan Yan.

wanshana said...

Selamat menjalankan ibadah puasa to you, Azian and your girls.

Semoga ibadah kita diberi ganjaran berlipat ganda di bulan Ramadhan yang mulia ini, insya Allah.

Pesanan penaja - bila ke bazaar Ramadhan, make sure bawak duit cukup-cukup ajer, okay? :)

Mior said...

Kerp,
Yo brother, salam ramadan to you too. Have a blessed month

Mior Azhar said...

Nasir,
Salam Ramadan Ya Saudaraku! Raya di mana ya tahun ini? Balik Penang tak?

Mior Azhar said...

Ahmad,
Wasalam. Terima Kasih.

Mior Azhar said...

Shana,
Thanks .. Selamat BeRamadan to you and family too.
Hari tu I bawak my daughters gi Pasar Ramadan here in USJ 4, punyalah ramai manusia, mcm kat Umrah, jalan ikut arus manusia... now all of them tak mau pergi dah... serik...