11.10.06

Babies are Heaven Sent!!

As parents, both of us are most proud of our three angels. Tak kisah lah apa orang lain nak kata, we simply think that the three girls are adorable and cute - absolutely. Mak bapak ler katakan. Normal le tukan. Tambah2 lagi masa dia orang masih babies dulu.

Alia


Asma


Arissa

(Sebenarnya posting ni posting dengki kerana nak tiru ada blog orang tu yang ada posting anak dia yang cute. Blog sapa? Biarlah Rahsia...)

3 comments:

alia said...

rasanya tiga org ni lagi comel dari adaler anak org tu....

JinB said...

manakan boleh lawan 3 anak dara dengan sorang anak jantan..keh keh keh..

JinB said...

By the way, sebab apa ketembaman pipi 3 anak dara nie dah berbeza ? Alia macam maintain, asma makin tembam, arissa terus dah tak nampak pipi..hehehe. Sapa sapa yang terasa tu, jangan marah ha...