26.10.06

Raya Ini - Boots Balik Kampung

Finally, after stranded at home on the first day of Raya, the three new boots finally got to see some action on the second day of Raya. Yeay! The Boots Balik Kampung jumpa Opah Kampar. Jumpa Kak and anak-anak serta Kak Encik and family. Best Sesangat!!!!! Tapi tak sempat nak menunaikan permintaan Nisah and Fudhail - yang tak berhenti2 mengSMS - mengajak untuk beraya bersama di rumah Yong sebab kesuntukan masa. Tak pe lar... tanpa kami pun anda masih boleh bersuka ria dengan meriahnya. Kan.. kan ..kan ..kan. Apapun Balik Kampung memang enjoy !!!

Selalunya...selalunya lar, kalau Raya rumah Kak mesti ada benda baru macam tudung tingkap baru ker atau yang sewaktu dengannya. Kali ni tak perasan pulak whether the langsir are new but bilik Aisyah and Nurul dah di cat baru, siap ada feature wall lagi. Suasana raya ker atau suasana ...... Anda hakimilah sendiri yek?
Ini cousin Yan, Kak Encik (nama glamour Aisya) dan suaminya Abg Din. Kami sebenarnya masa di KL pun dah jangka mesti Kak Encik antara orang yang akan terpegun dengan boots yang balik kampung beraya kali ni....
Betul bagai dijangka.... ini dia sedang try the boots, nasib baik ler kaki masih saiz kanak-kanak ria.Alia and Opah Kampar yang tak lama lagi akan menerima cucu menantu. "Practicality, my dear mother in law, practicality."
Arissa, Aisyah, Alia and Asma - eh eh eh sumer starts ngan A.
Anak Kak Encik, anak Kak and anak Yan. Pilih, pilih pilih.
Mak Kampor bergambar dengan cucu dia and anak cucu Kak Yah (Kak Yah ni neighbour Mak paling kamceng di Taman Melayu Jaya). Ni dia orang datang beraya kat rumah Kak. Sebab semuanya mesra-mesra alam, maka bergegar ler rumah Kak sekejap. Siapa yang bercakap siapa yang mendengar entah ler ya!!! Dengar citer, anak-anak Lina dan Ami pun turut try the boots jugak. Fofular ler pulak boots nih yer?
Soalan: Mana Nurul yer? Tak de gambor pun?

2 comments:

are_in0326 said...

ha!!tau xpe,cian nurul xde dlm gambo..xpelar lgpon tgh bad mood xde mood nak brgambo..anyway,those pictures are very interesting..lbh2 lagi gambo yang bebdk posting kt dalam blik tu..nampak cantik background die yerk!hehehe..

are_in0326

nysa said...

huhu.. tak jumpe pun kami.. sedih.. saedih.. waaaa...