12.12.06

Terkenang Masa Dulu Dulu!

Today, I became nostalgic. So I scanned old pictures. Its' like looking at different people in different era. Memangpun........

Our first Raya with Alia. Handsome, Cantik and Cute. Macam mana lah boleh jadik macam ni sekarang....
On my engagement day. Kalau tengokkan hantaran Farhana and Hasri tempoh hari, mine memang menyedihkan.

Dengan arwah Opah (Hajah Yang Kamariah). Many of my cousins do not remember her. I do and I had special memories with her.


Satu-satunya our family photo yang pernah diambil. Arwah bapak, mak, chor, me, mi and arwah mir.
This was taken in 1980/81 di Pengkalan.


Pretty Ladies of the 60s. Cikgu Hafsah and Cikgu Thalathiah di Sek Keb Temoh.

4 comments:

yang s@fia said...

wah, family pic abah mase mude dedulu. wow...*drools* hahaha! and opah hot! ;P

nisa said...

cun nye opah zaman mude2!!!

yone said...

abg a'a from the comment given by safia and nisa, they must be talking about their opah kan..well yone nak cakap about our opah la...yone pun ada happy memories ngan opah gak but still since i am way much younger than u heheh the memories tak ler sebanyak abg a'a kihkihkihkih yg paling yone ingat pasal opah is....dlm byk2 cucu, opah buat satu tilam kat yone sorang ja heheheh biasa la cucu kesayangan :)

are_in0326 said...

alamak...!xcaye la plak chu siah n nontak hot...!!sowi r..arahan mak lah..